Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | March 30, 2017

Na vrh

Vrh

Novice

Novice

Odprtje razstave Prejmite lepe pozdrave z Gorenjske

30 marec 2017 |

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na odprtje razstave PREJMITE LEPE POZDRAVE Z GORENJSKE – Podobe gorenjskih krajev na razglednicah druge polovice 20. stoletja v četrtek, 6. aprila 2017, ob 19. uri v Galeriji Prešernove hiše, Prešernova 7, Kranj.

Razstavo bo … Več o

Muzejska vitrina Vesela Aleluja

30 marec 2017 |

Vljudno vabljeni na predstavitev Muzejske vitrine Vesela Aleluja v četrtek, 6. aprila 2017, ob 18. uri v Mestno hišo v Kranju, Glavni trg 4.

Priložnostna razstava je posvečena prihajajočim velikonočnim praznikom. Na ogled smo postavili izbrane razglednice z velikonočno motiviko … Več o

Predstavitev knjige Bučar; gostja dr. Rosvita Pesek

22 marec 2017 |

Prijazno vabljeni na predstavitev knjige BUČAR v četrtek, 30. marca 2017, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Gostja večera bo avtorica knjige dr. Rosvita Pesek.

Muzejski večer Dragocenosti starih mestnih jeder

16 marec 2017 |

Prijazno vabljeni na predstavitev knjige DRAGOCENOSTI STARIH MESTNIH JEDER v četrtek, 23. marca 2017, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Knjigo so izdale občine, članice Združenja zgodovinskih mest … Več o

Muzejski večer Bohinj v času druge svetovne vojne in revolucije

9 marec 2017 |

Vljudno vabljeni na muzejski večer Bohinj v času druge svetovne vojne in revolucije v četrtek, 16. marca 2017, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Usoda Bohinja in Bohinjcev v času druge svetovne vojne je … Več o

8. marec v Gorenjskem muzeju

6 marec 2017 |

V sredo, 8. marca 2017, imajo vse ženske PROST VSTOP v Gorenjski muzej.

Vabimo Vas, da se udeležite srečanja z akademskim slikarjem, kiparjem, ilustratorjem in pedagogom PETROM ABRAMOM ob 10. uri v Galeriji Mestne hiše.

Številne obiskovalke in obiskovalci … Več o

Muzejski večer Elektrika kot orožje v osamosvojitveni vojni

1 marec 2017 |

Prijazno vabljeni na muzejski večer Elektrika kot orožje v osamosvojitveni vojni leta 1991 v četrtek, 9. marca 2017, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Z nami bodo doc. dr. … Več o

Počitniške delavnice v Bohinju

28 februar 2017 |

Boste smučali na Voglu? Kaj pa če bo slabo vreme? Ustvarjalno lahko počitnice preživite tudi v Bohinju, v Muzeju Tomaža Godca.

Za vas smo pripravili niz počitniških delavnic.

VLJUDNO VABLJENI

Več o

Muzejski večer Živimo na planetu, ki ne raste!; gostja dr. Lučka Kajfež Bogataj

23 februar 2017 |

V okviru razstave Kakšno je bilo vreme na Gorenjskem, Vas vljudno vabimo na predavanje Nobelove nagrajenke, klimatologinje dr. LUČKE KAJFEŽ BOGATAJ ŽIVIMO NA PLANETU, KI NE RASTE! v petek, 3. marca 2017, ob 18. uri v Muzej Tomaža Godca, … Več o

Odprtje razstave Petra Abrama

23 februar 2017 |

Prijazno vabljeni na odprtje razstave del akademskega kiparja Petra Abrama v četrtek, 2. marca 2017, ob 18. uri v Galeriji Mestne hiše, Glavni trg 4, Kranj.

V Galeriji Mestne hiše v Kranju je na ogled pregledna razstava akademskega kiparja Petra … Več o

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri