Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 18, 2019

Scroll to top

Top

Lecture Karavanke and the Kamnik Savinja Alps – once upan a time

Lecture Karavanke and the Kamnik Savinja Alps – once upan a time
When:
31 January 2019 @ 18:00 – 19:15 Europe/Ljubljana Timezone
2019-01-31T18:00:00+01:00
2019-01-31T19:15:00+01:00
Where:
Ullrichova hiša
Tomšičeva 42
4000 Kranj
Lecture Karavanke and the Kamnik Savinja Alps - once upan a time @ Ullrichova hiša

Kindly invited to the lecture Karavanke and the Kamnik Savinja Alps – once upan a time and today on Thursday, January 31, 2019, at 6pm in the Vojnomirova Hall of the Ullrich House in Kranj, Tomšičeva 42.
The museum evening will be based on a rich collection of old postcards kept in the Gorenjska Museum; besides, the current images of the Julian Alps will be used for comparison. Changes are obvious. To the mountains will lead us with word and picture Jelena Justin.

 

KINDLY WELCOMED

Next Story

This is the most recent story.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri