Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | November 20, 2018

Scroll to top

Top

Usnjarska delavnica v Muzeju Tomaža Godca

Usnjarska delavnica v Muzeju Tomaža Godca
Kdaj:
28 September 2018 @ 17:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-09-28T17:00:00+02:00
2018-09-28T19:00:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 16
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija
Usnjarska delavnica v Muzeju Tomaža Godca @ Muzej Tomaža Godca | Radovljica | Slovenija

V okviru Noči raziskovalcev sodelujemo s Tehniškim muzejem Slovenije.
V petek, 28. septembra 2018, pripravljamo otroško usnjarsko delavnico Poklic usnjarja v 21. stoletju. Z nami bo usnjar Ignac Jeršinovič.
Se dobimo v Muzeju Tomaža Godca ob 17. uri.

PRIJAZNO VABLJENI

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri