Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | August 16, 2018

Scroll to top

Top

Andragoški program

Naši MUZEJSKI VEČERI so med Gorenjci priljubljeni že vrsto let. Vsebine so tako pestre, da z njimi pritegnemo zelo različne skupine in posameznike: predavanja na teme iz zgodovine, arheologije, etnologije…, predstavitve novih knjig, novih odkritij, pogovori s kustosi… Datume in teme posameznih večerov sproti objavljamo na naši spletni strani.

V okviru muzeja delujejo tudi ŠTUDIJSKI KROŽKI, ki so namenjeni odraslim in jih mentorsko vodijo muzejski delavci. Odlike študijskih krožkov so delo v majhni skupini, samostojno odločanje o ciljih posameznih krožkov, skupna prizadevanja in gojenje sproščenega prijateljskega vzdušja v skupini.

Delo v študijskih krožkih je pestro in zanimivo:

Napovedani muzejski večeri:

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri