Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | July 27, 2021

Scroll to top

Top

Poletne delavnice z Muzejčico

Poletne delavnice z Muzejčico
Kdaj:
27 julij 2021 @ 09:00 – 12:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2021-07-27T09:00:00+02:00
2021-07-27T12:00:00+02:00
Poletne delavnice z Muzejčico

Dragi otroci!
Muzejsko pedagoško sobo v gradu Khislstein, grajsko kuhinjo in čudovit grajski vrt bomo v juliju in v avgustu namenili prav vam.

Počitniške delavnice bodo potekale vsak dan od 5. julija do 27. avgusta, od ponedeljka do petka, od 9. do 12. ure.

Mesečni prispevek za počitnikovanje znaša 25 evrov za en mesec.
Prvi dan vašega obiska lahko »preizkusite« brezplačno.
Prijave pošljite na elektronski naslov: magda.zore@gorenjski-muzej.si 

VLJUDNO VABLJENI

Next Story

This is the most recent story.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri