Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 6, 2020

Scroll to top

Top

Muzejčica v vsakem domu

Muzejčica v vsakem domu

Kljub epidemiji koronavirusa Muzejčica ne miruje, temveč dela od doma. Za vas, draga naši mladi prijatelji, je pripravila nekaj zanimiv delavnic, ki se jih običajno udeležite, ko s šolo obiščete naš muzej. 

Pripravila vam je učne liste oz. delovne liste, ki so zabavni in poučni. Stiskajte list in izpolnite naloge. Muzejčica vam želi obilo zabave. 

Katere delavnice vam je pripravila Muzejčica?

 

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri