Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | April 2, 2020

Scroll to top

Top

IZREDNO OBVESTILO

IZREDNO OBVESTILO

DRAGI OBISKOVALCI

Na podlagi razglasitve epidemije SARS-CoV-2 v Sloveniji in predlaganih ukrepov vlade, NIJZ, Ministrstva za zdravje, Ministrstva za kulturo in drugih pristojnih organov je Gorenjski muzej do nadaljnjega zaprt. 

Informacije o delovanju muzeja v tem času lahko dobite
na naši spletni strani, na družbenih omrežjih  in na telefonski številki 04 201 39 50.
 
Večina zaposlenih v strokovnih službah muzeja v času zaprtja muzeja dela na domu in so vam na voljo preko elektronske pošte. 
V tem času upoštevajte navodila strokovnih zdravstvenih služb in uradnih organov. Le na ta način bomo naredili največ za zmanjšanje obolelih in končanje epidemije. Zavedajmo se, da ne odločamo le o svojem zdravju, temveč tudi o zdravju vseh drugih, predvsem ranljivih skupin.
 
 

Poskrbite za varnost in zdravje sebe ter soljudi. OSTANITE ZDRAVI IN OSTANITE DOMA!#ostanidoma

 

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri