Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 5, 2020

Scroll to top

Top

Monthly Archives: October 2016

Exhibition opening Slavs, what Slavs?

12 October 2016 |

We kindly invited you for the exhibition opening Slavs, what Slavs? on Thursday 29th of September 2016 at 7. pm in Town Hall, Main Square 4, Kranj.

What prompted the migration of people at the fall of the Roman Empire? … Read More

Oplen House – notice

3 October 2016 |

During 4th and 11th of October 2016 will be the Oplen House in Bohinj CLOSED due to renovation.

Thank you for understanding.

Read More

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri