Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 June 2024

Scroll to top

Top

The Gallery

Damir Globocnik_0406Ddr. Damir Globočnik

curator

Phone: +386 (0)4 201 39 62

email: damir.globocnik@gorenjski-muzej.si

The gallery has always been an important part of the exhibitions of the Gorenjska museum. The department mainly tracks modern artistic aspirations in the Gorenjska region, which are presented through group and individual showings. These are primarily clearly presented and retrospective exhibitions on various artists are held in the gallery premises of the City hall and the Prešeren house.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri