Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 May 2024

Scroll to top

Top

Exhibition Toshihiro Hamano & RYU, works on paper

Exhibition Toshihiro Hamano & RYU, works on paper

You are kindly invited to the opening of an exhibition of art works by the members of the
RYU Art Group lead by prof. Toshihiro Hamano.
The opening will take place on Tuesday 5th September 2017 at 7 p.m. in the Gallery of the
Town Hall in Kranj.
The opening speech will be delivered by His Excellency Mr. Keiji Fukuda, Ambassador extraordinary and plenipotentiary of Japan to the Republic of Slovenia.

The works will be exhibited in the Gallery and Pillar Hall of the Town Hall until 28th September 2017.

KINDLY WELCOMED

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri