Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 11 December 2023

Scroll to top

Top

Exhibition opening Paintings and work on paper – Japanese Art

Exhibition opening Paintings and work on paper – Japanese Art
When:
5 September 2017 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Timezone
2017-09-05T19:00:00+02:00
2017-09-05T20:30:00+02:00
Where:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
Slovenija

A group of Slovenian artists, by a majority of professors at the Academy of Fine Arts and Design in Ljubljana, have established good contacts with TAKAMATSU ART MUSEUM in Kawaga, Japan, where they exhibited in 2016.

The exhibition of Japanese drawings is meant as an exchange exhibition and with it there will be Japanese artists coming to Kranj.

KINDLY WELCOMED

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri