Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Sobotne delavnice z Muzejčico

Sobotne delavnice z Muzejčico
Kdaj:
7 januar 2017 @ 10:00 – 11:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-01-07T10:00:00+01:00
2017-01-07T11:30:00+01:00
Kje:
Grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Sobotne delavnice z Muzejčico<!--:--><!--:en-->Saturday's Workshop with Muzejčica<!--:--> @ Grad Khislstein | Kranj | Slovenija

Vabljeni na otroške delavnice z Muzejčico, vsako 1. in 3. soboto v mesecu ob 10. uri v grad Khislstein.

Dobimo se v soboto, 6. maja 2017, ob 10. uri v gradu Khislstein.
Najprej si bomo v Mestni hiši ogledali razstavo Drobiž naš vsakdanji, nato pa bomo iz usnja izdelali preproste mošnjičke za kovance. Delavnica je namenjena otrokom starejšim od 5 let.
Dobimo se v soboto, 20. maja 2017, ob 10. uri v gradu Khislstein.
Najprej si bomo ogledali razstavo Pozdrav z Gorenjske, nato pa izdelali svojo unikatno razglednico. Delavnica je namenjena otrokom starejšim od 5 let.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri