Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | October 21, 2021

Scroll to top

Top

Wednesday’s summer workshops with Muzejčica

When:
17 July 2019 @ 10:00 – 13:00 Europe/Ljubljana Timezone
2019-07-17T10:00:00+02:00
2019-07-17T13:00:00+02:00

Every summer, the garden of Khislstein Castle will be very lively. We will make sure that both the youngest and their older friends have fun. The workshops are suitable for children from 4 years of age. The workshops are free of charge. No announcements are required. In the case of rain, the workshops that take place outside are exchanged for pleasant, creative socializing in the castle.

Mid-week holiday workshops from 10 a.m. to 1 p.m.

07.08. A small painting colony

14.8. A small painting colony

21.8. My first sewing course

28.8. Knight games with archery

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri