Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 July 2024

Scroll to top

Top

30th Anniversary of Winter Olympics in Sarajevo 1984

30th Anniversary of Winter Olympics in Sarajevo 1984

You are kindly invited to visit the memorial exhibition 30 years after the Winter Olympics in Sarajevo
which was opened on Thursday 6th of February 2014.
The exhibition will be open until 16 March 2014.

monkey_4320088651_originalThree decades ago, from 8th up to 19th February 1984, was in Sarajevo held the largest sports competition, Winter Olympic Games, which were attended by numerous Slovenians from organizers to competitors. Also the author of games mascot, Jože Trobec, was from Kranj.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri