Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | March 21, 2023

Scroll to top

Top

Exhibition opening Challenges of the Tunnel

Exhibition opening Challenges of the Tunnel

Gorenjska Museum kindly invites you to the exhibition opening Challenges of the Tunnel on Tuesday, 31st of May 2016, at 7pm in Tomaž Godec Museum in Bohinjska Bistrica.

This year we celebrate the 110th anniversary of Bohinj Railway line, the exeptional strategic engineering.

Construction of Bohinj railroad tunnel at the beginning of the 20th century changed living in some places of Gorenjska. It was a challenge for builders and after the opening for the locals.

Is it challenge still today?

The exhibition will be opened by an expert on the Bohinj railway Ervin Sorč.

VLJUDNO VABLJENI

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri