Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | January 27, 2023

Scroll to top

Top

Exhibition opening Landscape 2019

Exhibition opening Landscape 2019

We kindly invite you to the Prešeren Theater on Thursday, November 7th at 6 pm for the award ceremony for the successful winners of the 23rd Biennial Photo Exhibition LANDSCAPE 2019. After the awards ceremony, the opening of the photo exhibition will take place at the Town Hall in Kranj, Main Square 4.
The exhibition will be open for viewing from November 7 to 25, every day from 10am to 6pm except Mondays.

KINDLY WELCOMED

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri