Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Počitnikovanje z Muzejčico

Počitnikovanje z Muzejčico

Muzejsko pedagoško sobo v gradu Khislstein, grajsko kuhinjo in čudovit grajski vrt bomo tudi v letošnjem poletju namenili otrokom. 

Počitnikovanje z Muzejčico je namenjeno otrokom starim med 6. in 12. letom. 

Prijave so obvezne in trajajo do zapolnitve mest!

Kontakt: khislstein@gorenjski-muzej.si

telefonska številka: 059096631

Termini počitniških delavnic:

  1. termin: od 3. do 7. julija 2023
  2. termin: od 10. do 14. julija 2023
  3. termin: od 14. do 18. avgusta 2023 (izjema je 15. avgust)
  4. termin: od 21. do 25. avgust 2023

Cena je 25 € za vsak termin. Za dva otroka iz iste družine je cena 40 €.

Program bo obsegal:

  • ustvarjalne delavnice – ustvarjanje iz gline, izdelovanje nakita, spletanje venčkov, tkanje malih stvari, slikanje, risanje….
  • gibalne aktivnosti bodo muzejsko obarvane: lokostrelstvo, postavljanje gradu iz velikih kock, učenje hoje na hoduljah, stare otroške igre …
  • prijetno grajsko kuhinjo bomo ob deževnih dnevih uporabili za prave male kuharske tečaje…

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri