Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 4 March 2024

Scroll to top

Top

Exhibition from cycle Who creates, do not thing bad – Generation for generation

Exhibition from cycle Who creates, do not thing bad – Generation for generation

New exhibition in the cycle Who creates, do not thing bad. This time we will present the Association of Librarians of Gorenjska, which this year celebrates its 40th anniversary. Opening of the exhibition will be linked to their all-day event, in the context of the round table.

Opening of the exhibition will be held on Friday, 13 May 2016, at 15 am in the loft gallery Khislstein castle.

E-VABILO-DBG

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri