Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | August 8, 2022

Scroll to top

Top

Vodnik’s Days on Gorjuše and Koprivnik

Vodnik’s Days on Gorjuše and Koprivnik
From Thursday, September 5th 2019 to Saturday, September 7th 2019 you are invited to the Vodnik Days in Koprivnik and Gorjuse.

On Saturday, September 7th 2019, at 6:30 pm, you are invited to the church in Koprivnik for a presentation of the study group Let’s Try Cook on Vodnik’s way and Tasting Dishes Prepared by the Recipes from Vodnik’s Cookbooks. You will be able to try: beetroot, green peas in cream, beef in rolls, gugelhop, well dish called sramak, fried eggs, soft prawns, cheese bowls, spinach dumplings, beet pudding, lemon zest, apple cooking, butter noodles, butter fried, fried sage and egg-free cake.

Kindly welcome

 

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri