Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 13 April 2024

Scroll to top

Top

Winter opening Times in Museums in Bohinj

Winter opening Times in Museums in Bohinj

From October ’till the end of January, the museums in Bohinj – Tomaž Godec Museum, The Dairy Museum and The Oplen House – will be open only on Saturdays and Sundays, between 10:00 and 12:00, and between 16:00 and 18:00.

In the front of The Dairy Museum are construction works – Dairy Square will be arranged. Despite construction works the museum is opened. 

Welcome to Bohinj

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri