Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 5, 2020

Scroll to top

Top

Monthly Archives: June 2016

Archives – Treasures of Memory

24 June 2016 |

We kindly invite you to visit exhibition Archives – Treasures of Memory in castle Khislstein. The exhibition will be displayed ’till the end of August.

Read More

Exhibition opening Our factories, our pride – industrial heritage of Gorenjska

7 June 2016 |

We kindly invite you to visit exhibition Our Factories, our Pride – industrial heritage of Gorenjska in the Town Hall in Kranj.

Industrial past of Gorenjska largely defined its life. The industry has been the bearer and the pointer of … Read More

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri