Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 5, 2020

Scroll to top

Top

Monthly Archives: August 2019

Exhibition Wilhelm Heiliger: Meditation and Photography

26 August 2019 |

You are kindly invited to the opening of the exhibition WILHELM HEILIGER: MEDITATION AND PHOTOGRAPHY on Thursday, September 5, 2019, at 7 pm at the Prešeren House Gallery, Prešernova 7, Kranj.

The exhibition will be on view until September 27, … Read More

Philatelic Exhibition DEVETOOKNO KRANJ 2019

26 August 2019 |

In cooperation with the Philatelic Association of Slovenia and Slovenian Post we kindly invite you to the opening of an international biennial philatelic exhibition

DEVETOOKNO KRANJ 2019

on Thursday, September 5, 2019 at 6 pm at City Hall Gallery, … Read More

Vodnik’s Days on Gorjuše and Koprivnik

26 August 2019 |

From Thursday, September 5th 2019 to Saturday, September 7th 2019 you are invited to the Vodnik Days in Koprivnik and Gorjuse.

On Saturday, September 7th 2019, at 6:30 pm, you are invited to the church in Koprivnik for a presentation … Read More

Museum’s evening The girl from the background of history

12 August 2019 |

Kindly welcomed to the museum’s evening The girl from the background of history.

The event will take place on Tuesday 20th of August 2019 at 7pm in Ullrich House, Tomšičeva 42, Kranj.

Read More

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri