Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | May 21, 2022

Scroll to top

Top

(Slovenski) Odprtje razstave del Borisa Jesiha

(Slovenski) Odprtje razstave del Borisa Jesiha
When:
24 January 2019 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Timezone
2019-01-24T18:00:00+01:00
2019-01-24T19:00:00+01:00
Where:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
(Slovenski) Odprtje razstave del Borisa Jesiha @ Mestna hiša

We kindly invited you to the opening of the exhibition of the academic painter Boris Jesih on Thursday, January 24, 2019, at 6pm in the Gallery of the Town Hall in Kranj, Glavni trg 4.

In the painting work of Boris Jesih, we recognize the top artistic creator.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri