Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 February 2024

Scroll to top

Top

Museum evening Khisl Family and there connection with Protestantism

Museum evening Khisl Family and there connection with Protestantism

As part of the accompanying program of the exhibition Khislstein Castle and the Khisl Family Stories we kindly invite you to the lecture  Khisl Family and there connection with Protestantism on Thursday 25th of April 2019 at 7pm in the Vojnomirova Hall of the Ullrich House in Kranj, Tomšičeva 42.

Barbara Žabot from the Historical Archives of Ljubljana will be with us.

KINDLY WELCOMED

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri