Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | March 30, 2023

Scroll to top

Top

Exhibition openning Ecce Home

Exhibition openning Ecce Home

Kindly invited to exhibition opening Ecce Homo on Tuesday 16th of April 2019 at 6 pm at the Town Hall in Kranj, Glavni trg 4.
The museum showcase will present a part of the rich cultural tradition in Kranj in the thirties of the 20th century. The starting point is the preserved photographic album by Franz Trefalt.
The evening will continue with the museum lecture Passion from Škofja Loka in time and space. Jože Štukl from the Museum of Škofja Loka will be with us.

KINDLY WELCOMED

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri