Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 11 December 2023

Scroll to top

Top

Exhibition opening Henrik Marchel

Exhibition opening Henrik Marchel

Kindly invited to exhibition opening

HENRIK MARCHEL

RETROSPECTIVE

on Thursday 4th of April 2019, at 7 pm in the Town Hall Gallery in Kranj, Glavni trg 4.

His belief that the picture must contain something more then just copy of nature, places him among abstract expressionists. The images reflect the inner experience and mood of the artist. They are pure art form. Three basic elements: light, color and art space are a common denominator of his works.

KINDLY WELCOMED

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri