Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 April 2024

Scroll to top

Top

Projections of three experimental films by Nejč Slapar

Projections of three experimental films by Nejč Slapar

We kindly invite you to projections of three experimental films by Nejč Slapar on Thursday 11th of April 2019, at 7 pm in the Vojnomirova Hall of the Ullrich House in Kranj, Tomšičeva 42.
We will play three films, with a mildly mystical content: To the realization, Red Cap, Ballad of the Dead.
Scenario and direction: Nejč Slapar
Musical equipment: Nejč Slapar – accordion and Zlatko Kaučič – drums.

FRIENDLY INVITED

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri