Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Po poti naših prednikov – vodena visokogorska pohodniška pot

Po poti naših prednikov – vodena visokogorska pohodniška pot

Visokogorska arheološka pot: Železna pot

“Po poteh naših prednikov”

V sodelovanju s Turizmom Bohinj vas vljudno vabimo na visokogorsko pohodniško pot Po poti naših prednikov, ki jo bo vodila univ. dipl. arheologija Mija Ogrin.

Zborno mesto je spodnja postaja nihalke na Vogel v nedeljo, 28. septembra 2014, ob 7.45. uri.

Cena: 5€ na osebo + 13 € vzpenjača do Rjave skale.

Smer izleta: od Rjave skale na Voglu bomo mimo planine Zadnji Vogel nadaljevali v smeri Konjskega sedla, od tam pa v smeri Komne do planine Govnjač, od koder bomo čez Komno sestopili do Savice.

Srednje zahtevno pot bomo prehodili v 7. do 8. urah in terja od pohodnika nekaj fizične kondicije.

Obvezna je dobra planinska obutev.

Maksimalno število udeležencev je 20. VSAK HODI NA LASTNO ODGOVORNOST!

10633510_10204558036581206_416066271171013555_o

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri