Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Pedagoško andragoški

Magda Zore_0455

    Magda Zore

    muzejska svetovalka

 

 

Ana Debeljak

kustos pedagog

Kontakt pedagoške službe:

Ana Debeljak, 051 615 388

Za najave skupin pišite na:

ana.debeljak@gorenjski-muzej.si

 

 

 

Že skoraj 30 let prostore Gorenjskega muzeja uspešno spreminjamo v prizorišča novih spoznanj o naši skupni preteklosti in hkrati  ponujamo priložnosti za ustvarjalno in prijetno druženje. Z obnovljenim kompleksom gradu Khislstein smo poleg stalne razstave dobili tudi tri prostore, namenjene različnim delavnicam, tečajem in predavanjem. Novi prostori in seveda velika razstava o Gorenjski so nas vzpodbudili k oblikovanju še pestrejšega programa, namenjenega šolarjem, aktivnim odraslim, upokojencem in družinam.

Program smo pripravili na vseh lokacijah, ki delujejo pod okriljem Gorenjskega muzeja, poleg Kranja tudi v treh muzejskih hišah v Bohinju.

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri