Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Košarica

Oops, v vaši košarici ni ničesar.Prosim obiščite našo trgovino

Hvala za zanimanje za našo muzejsko trgovino!

Po končanem nakupu, naročilo potrdite. Glede naročila vas bomo kontaktirali preko elektronske pošte.

Naročeno vam bomo poslali po Pošti Slovenije. Način plačila je po povzetju. V ceno artikla ni vštet strošek dostave, ki znaša 3,70€ in znesek vplačnine, ki ga zaračuna Pošta Slovenije, po svojem veljavnem ceniku (do zneska odkupnine 27,50€ vplačnina znaša 1,50€, nad tem zneskom znaša vplačnina 6,9% zneska odkupnine).

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri