Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | December 3, 2020

Scroll to top

Top

Koledar

Dec
3
čet
Spletno odprtje nove stalne razstave o pesniku Prešernu @ Spletna stran
Dec 3 @ 18:00 – 18:30
[:SI]Spletno odprtje nove stalne razstave o pesniku Prešernu[:] @ Spletna stran

V četrtek, 3. decembra 2020, vabljeni ob 18. uri na ogled predstavitvenega filmčka, ki bo simboliziral odprtje nove stalne razstave o pesniku Prešernu. 

Filmček si lahko ogledate tukaj

Dec
14
pon
10. Valičev arheološki dan @ Zoom
Dec 14 @ 10:00 – 15:00
[:SI]10. Valičev arheološki dan[:] @ Zoom

Zdaj že tradicionalni, tokrat že 10. Valičev arheološki dan, bo letos precej drugačen kot sicer, saj bo potekal preko aplikacije Zoom. Epidemiološko stanje v državi žal ne dopušča srečanja v živo.

Vabimo vas, da se nam pridružite v ponedeljek, 14. decembra 2020, ob 10. uri. 

Povezava do srečanja bo sporočena naknadno. 

VABLJENI 

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri