Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 24 junija 2024

Scroll to top

Top

1. del kataloga razstavljenih predmetov Mi ne hranimo v oblaku

1. del kataloga razstavljenih predmetov Mi ne hranimo v oblaku

Veseli nas, da vas lahko obvestimo, da je luč sveta zagledal 1. del kataloga razstavljenih predmetov Mi ne hranimo v oblaku. Predmete z razstave bomo predstavili v štirih različnih publikacijah, ki bodo na koncu združene v celosten katalog. Publikacija je čudovit vpogled v raznovrstne predmete, ki jih hranimo v Gorenjskem muzeju. Predmeti so tisti, zaradi katerih je muzej nastal, hkrati so realni, fizični in nikoli kot kilobajti shranjeni v oblaku. To je bil tudi glavi poudarek naslova razstave. 

Katalog je na voljo v gradu Khislstein in v naši spletni trgovini. Cena je 5€. 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri