Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

20 let Študijskih krožkov v Gorenjskem muzeju

20 let Študijskih krožkov v Gorenjskem muzeju

Življenje je zaradi učenja in druženja bogatejše

V Tednu vseživljenjskega učenja smo v Gorenjskem muzeju predstavili zgodovino delovanja Študijskih krožkov v našem muzeju.

Mentorica študijskih krožkov mag. Tatjana Dolžan Eržen bo predstavila etnološke krožke, njihove dosežke in vpliv, ki so ga imeli na delovanje etnološkega kustodiata Gorenjskega muzeja. V 20 letih so trije mentorji vodili skupaj 35 krožkov, etnoloških je bilo 20. Izmenjava znanja in izkušenj, vzajemno izkustveno učenje in ukvarjanje s tematikami, ki so nam pri srcu, je obogatilo življenja preko sto članov in še posebej mentorice.

TVU_logo_brez_letnice1

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri