Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

8. marec s Klavdijem Tutto

8. marec s Klavdijem Tutto

Ob 8. marcu, Dnevu žena, smo v galeriji Mestne hiše gostili akademskega slikarja Klavdija Tutto, ki je za ženske pripravil posebno družabno srečanje.

Vsako uro je vodil po svoji razstavi, nato pa vsaki daroval knjigo, v  katero je vpisal njeno ime in se tudi podpisal.

Ob 14. uri je sledilo žrebanje. Tri srečne dobitnice so prejele malo grafiko Klavdija Tutte. Srečne izžrebanke so bile Slava Pelko, Irena Koncut Marolt in Marija Lokar.

ISKRENE ČESTITKE!

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri