Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Delavnica Poslikaj si skrinjico in vanjo shrani svoj zaklad!

Delavnica Poslikaj si skrinjico in vanjo shrani svoj zaklad!
Urednik

Gorenjski muzej, oddelek Muzeji v Bohinju, je 31. maja in 1. junija sodeloval na otroški prireditvi v organizaciji Vrtca Bohinj in Turizma Bohinj U konc’ sveta so pravljice doma v Zlatorogovi pravljični deželi v Ukancu z ustvarjalno delavnico Poslikaj si skrinjico in vanjo shrani svoj zaklad!

V dveh dneh so otroci poslikali več kot 300 skrinjic in se tako seznanili tudi s tradicijo poslikanega pohištva na Gorenjskem. Uspešno izvedena delavnica kaže na možnost dobrega sodelovanja z lokalno skupnostjo tudi v prihodnje in na dodatne možnosti predstavitve muzeja mlajši publiki – kot kraja, kjer se vedno kaj zanimivega dogaja.

DSCN5950

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri