Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Dnevi poezije in vina

Dnevi poezije in vina

1984_2190-aVEČER PRED DNEVI v torek, 20. avgusta 2013, ob 19. uri smo v Prešernovi rojstni hiši v Vrbi  gostili pesnika Julia Salgada iz Argentine, pesnico Tatjano Ščerbino iz Rusije in hrvaškega pesnika Zvonka Makovića.

V prijetnem, domačem vzdušju rojstne hiše največjega slovenskega pesnika so se prelivali verzi v španščini, ruščini in hrvaščini. Moderator Jaka Košir je prebral tudi prevode originalov.

Vtisi s prireditve:

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri