Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

12. Konservatorsko-restavratorska transverzala

12. Konservatorsko-restavratorska transverzala
Kdaj:
3 april 2019 @ 09:00 – 14:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-04-03T09:00:00+02:00
2019-04-03T14:00:00+02:00
Kje:
Gorenjski muzej
[:SI]12. Konservatorsko-restavratorska transverzala[:] @ Gorenjski muzej

Konservatorsko-restavratorska transverzala pomeni pot od enega konservatorsko-restavratorskega dogodka k drugemu, pomeni povezavo med konservatorji-restavratorji in med stroko in vami, ki vas naša kulturna dediščina zanima.

Gorenjski muzej se dogajanju pridružuje z Dnevom odprtih vrat, ki bo v sredo, 3. aprila 2019, od 9. do 14. ure. Ogledali si boste obe konservatorsko-restavratorski delavnici in se seznanili z trenutnimi projekti. Sledil bo ogled tekstilnega depoja Gorenjskega muzeja. 

Prosimo za predhodno najavo po telefonu ali po elektronski pošti.

Najava obiska: Oddelek za konserviranje-restavriranje:

Irena Jeras Dimovska, 04 201 39 82, irena.j-dimovska@gorenjski-muzej.si

Sandra Dimitrijević, 04 201 39 81, sandra.dimitrijevic@gorenjski-muzej.si

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri