Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Predavanje Judovska identiteta, njihove preganjanje in holokavst

Predavanje Judovska identiteta, njihove preganjanje in holokavst
Kdaj:
26 januar 2021 @ 13:00 – 14:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2021-01-26T13:00:00+01:00
2021-01-26T14:30:00+01:00
Kje:
Zoom predavanje
[:SI]Predavanje Judovska identiteta, njihove preganjanje in holokavst[:] @ Zoom predavanje

V torek, 26. 1. 2021, ob 13. uri napovedujemo zoom predavanje ddr. Verene Vidrih Perko na temo judovske identitete, preganjanja Judov in holokavsta.

Spomnili se bomo, kam sežejo korenine evgenike in kakšen je bil doprinos sodobnih znanosti k politiki uničenja “rasno nečistih”.

Predavanje je posvečeno spominu na žrtve holokavsta, ki ga obeležujemo 27. januarja.

Pred predavanjem bomo objavili zoom povezavo.

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri