Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Noč raziskovalcev 2022

Noč raziskovalcev 2022
Kdaj:
30 september 2022 @ 10:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-09-30T10:00:00+02:00
2022-09-30T18:00:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Bohinjska Bistrica

V Muzeju Tomaža Godca tudi letos odpiramo vrata projektu Noč raziskovalcev, ki bo potekala 30. 9. 2022.

V okviru Znanosti za državljane lahko spoznate, kako nam rastline pomagajo brati naravo. Spremljajte rast štirih vrst rastlin v štirih različnih tipih prsti. Raziskovalni komplet lahko naročite na www.nocmoc.eu, kar nekaj kompletov pa na vas čaka tudi v Muzeju Tomaža Godca. Vabljeni, da pridete k nam po semena in navodila in se tako pridružite vseslovenskemu raziskovanju!

V Muzeju Tomaža Godca bo na ogled razstava Izurjeni za gorsko vojskovanje: I. planinski pehotni polk Vojske Kraljevine Jugoslavije. Obiskovalci bodo med 17. in 18. uro lahko spoznavali delovanje Združenja vojaških gornikov. 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri