Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 29 maja 2024

Scroll to top

Top

Javno vodstvo po razstavi Slovenci, Slovenke! Takoj na delo za obnovo domovine

Javno vodstvo po razstavi  Slovenci, Slovenke! Takoj na delo za obnovo domovine
Kdaj:
8 marec 2023 @ 17:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2023-03-08T17:00:00+01:00
2023-03-08T18:00:00+01:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
[:SI]Javno vodstvo po razstavi  Slovenci, Slovenke! Takoj na delo za obnovo domovine[:] @ Muzej Tomaža Godca

Javno vodstvo po razstavi

Slovenci, Slovenke!

Takoj na delo za obnovo domovine
v sredo, 8. marca 2023, ob 17. uri v Muzeju Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici.

To je bil čas evforične graditve nove države, revolucionarnih sprememb, zaznamovan z izjemno delavno generacijo, sposobno velikih žrtev. Udarniško delo je zajelo večino prebivalstva, zlasti mladino in delavski razred, delovne brigade so odhajale na gradbišča po Sloveniji in Jugoslaviji, industrijski delavci so tekmovali v preseganju proizvodnje. 

VLJUDNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri