Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

65. let Gorenjskega muzeja; ddr. Verena Vidrih Perko

65. let Gorenjskega muzeja; ddr. Verena Vidrih Perko
Kdaj:
27 september 2018 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-09-27T19:00:00+02:00
2018-09-27T20:30:00+02:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
[:SI]65. let Gorenjskega muzeja; ddr. Verena Vidrih Perko[:] @ Ullrichova hiša | Kranj | Slovenija

V sklopu praznovanja 65. letnice Gorenjskega muzeja Vas vljudno vabimo na muzejski večer posvečen oddelku za arheologijo. Kako se je začela arheološka zgodba v Gorenjskem muzeju?

Predavala bo muzejska svetnica za arheologijo, ddr. Verena Vidrih Perko.

Dogodek bo potekal v okviru Dnevov evropske kulturne dediščine.

 

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri