Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Dnevi evropske kulturne dediščine – Delavnica Starodavna praznovanja

Dnevi evropske kulturne dediščine – Delavnica Starodavna praznovanja
Kdaj:
29 september 2015 @ 12:00 – 14:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-09-29T12:00:00+02:00
2015-09-29T14:00:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija

Učenci osnovne šole dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica bodo za otroke iz vrtca pripravili v muzeju Tomaža Godca interdisciplinarno delavnico, ki se bo tematsko navezovala na razstavo Sv. Janez Krstnik – starodavno svetišče ob Bohinjskem jezeru. V sklopu dogodka bodo prirpavili tudi gradico za razstavo v Knjižnici A. T. Linharta v Radovljici.

kovanci

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri