Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Festival alpskega cvetja – Delavnica Eko print – Mandale in pejsaži

Festival alpskega cvetja –  Delavnica Eko print – Mandale in pejsaži
Kdaj:
2 junij 2018 @ 15:00 – 17:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-06-02T15:00:00+02:00
2018-06-02T17:00:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija
[:SI]Festival alpskega cvetja -  Delavnica Eko print - Mandale in pejsaži[:] @ Muzej Tomaža Godca | Radovljica | Slovenija

V času Festivala alpskega cvetja vas vljudno vabimo na delavnico slovenskega umetnika Iztoka Šoštarca Eko print – Mandale in pejsaži, tiskanje tekstila s pravimi cvetovi, listi in koreninami.

Uporaba cvetov za barvanje vlaken obstaja že tisoče let. Ta način barvanja se še danes uporablja v izdelavi umetniških del in kreiranju oblačil ali dekoracij. Cvetje je eden od glavnih virov pigmenta za številna barvila in njihove živahne odtenke se lahko uporablja na več različnih načinov. Uporabni so vsi deli rastline.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri