Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje razstave Iz zgodovine kranjske fotografije na gradu Negova

Gostovanje razstave Iz zgodovine kranjske fotografije na gradu Negova
Kdaj:
23 maj 2015 @ 12:00 – 13:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-05-23T12:00:00+02:00
2015-05-23T13:00:00+02:00
Kje:
Grad Negova
Spodnji Ivanjci 13
9245 Spodnji Ivanjci
Slovenija
<!--:SI-->Gostovanje razstave Iz zgodovine kranjske fotografije na gradu Negova<!--:--> @ Grad Negova | Spodnji Ivanjci | Gornja Radgona | Slovenija

VLJUDNO VAS VABIMO NA SVEČANO RAZGLASITEV FOTOGRADU NEGOVA ZA FOTOGRAFSKO SREDIŠČE SVETOVNE ZVEZE ZA FOTOGRAFSKO UMETNOST (FIAP), KI BO V SOBOTO, 23. MAJA 2015, NA GRADU NEGOVA S PRIČETKOM OB 12. URI.
RAZGLASITEV BO POTEKALA OB PRISOTNOSTI MINISTRICE ZA KULTURO RS SLOVENIJE IN PREDSEDNIKA SVETOVNE ZVEZE ZA FOTOGRAFSKO UMETNOST.
SVEČANO PRIREDITEV BO SPREMLJAL BOGAT KULTURNI PROGRAM.

Gorenjski muzej bo sodeloval z razstavo Iz zgodovine fotografije v Kranju.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri