Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje razstave Mogočne stene v Ljubljani

Gostovanje razstave Mogočne stene v Ljubljani
Kdaj:
6 december 2013 @ 13:00 – 15:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-12-06T13:00:00+01:00
2013-12-06T15:00:00+01:00
Kje:
Slovenski etnografski muzej
Metelkova ulica 2
1000 Ljubljana
Slovenija
<!--:SI-->Gostovanje razstave Mogočne stene v Ljubljani<!--:--> @ Slovenski etnografski muzej | Ljubljana | Slovenija

Letos mineva 60 let od prvega vzpona na najvišjo goro sveta, Everest. Ob tej priložnosti bo Generalni konzulat republike Nepal v Sloveniji svečano nagradil slovenske alpiniste, ki so Everest dosegli z nepalske strani.

Ob tej priložnosti bo spremljajoči dogodek svečanosti tudi razstava Mogočne stene – vrhunski uspehi slovenskih alpinistov v Himalaji, ki smo jo meseca junija pripravili v Gorenjskem muzeju. Razstava bo na ogled do 6. januarja 2014.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri