Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | October 16, 2021

Scroll to top

Top

Javno vodstvo po razstavi Poslikano kmečko pohištvo

Javno vodstvo po razstavi Poslikano kmečko pohištvo
Kdaj:
16 November 2013 @ 10:30 – 12:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-11-16T10:30:00+01:00
2013-11-16T12:00:00+01:00
Kje:
Gorenjski muzej - grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
Javno vodstvo po razstavi Poslikano kmečko pohištvo @ Gorenjski muzej - grad Khislstein | Kranj | Slovenija

Avtorica razstave mag. Tatjana Dolžan Eržen vas bo popeljala skozi razstavo o poslikanem kmečkem pohištvu. Vas zanimajo motivi poslikav? Zakaj so le-te take kot so? Kdo jih je poslikaval?

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri