Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 18 julija 2024

Scroll to top

Top

Muzejčine sobote

Muzejčine sobote
Kdaj:
21 september 2013 @ 10:30 – 12:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2013-09-21T10:30:00+02:00
2013-09-21T12:00:00+02:00
<!--:SI-->Muzejčine sobote<!--:-->

V času POLETNIH POČITNIC bodo v gradu Khislstein potekale Muzejčine sobote vsako prvo in tretjo soboto v mesecu. Delavnice so namenjene otrokom od 6. leta dalje, dobrodošli pa tudi starši in stari starši. Cena delavnice je 2 eur.

– 7.9. – Izdelava glinenih figuric; na delavnici bomo izdelali gline figurice po vzoru neolitske plastike s teritorija današnjega Beograda. Vezano na razstavo Življenje v glini, ki je na ogled v Stebriščni dvorani Mestne hiše.

– 21.9. – Izdelava pisemske ovojnice in unikatne znamke.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri