Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | December 1, 2021

Scroll to top

Top

Muzejska delavnica z Muzejčico – Poslikana skrinjica

Muzejska delavnica z Muzejčico – Poslikana skrinjica
Kdaj:
19 september 2015 @ 10:00 – 11:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-09-19T10:00:00+02:00
2015-09-19T11:30:00+02:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija
Muzejska delavnica z Muzejčico - Poslikana skrinjica @ grad Khislstein | Kranj | Kranj | Slovenija

V okviru stalne rastave Prelepa Gorenjska, kjer lahko vidimo poslikano pohištvo in skrinjo v kateri je bila pospravljena bala mladega dekleta, si bodo otroci poslikali model svoje skrinjice, ki ga bodo dobili v muzeju.

Cena delavnice: 2 eur.

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri