Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Muzejska vitrina Vesela Aleluja – Praznujemo Veliko noč

Muzejska vitrina Vesela Aleluja – Praznujemo Veliko noč
Kdaj:
6 april 2017 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-04-06T18:00:00+02:00
2017-04-06T19:00:00+02:00
Kje:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Muzejska vitrina Vesela Aleluja - Praznujemo Veliko noč<!--:--> @ Mestna hiša | Kranj | Slovenija

V četrtek, 6. aprila 2017, vas ob 18. uri vljudno vabimo v Mestno hišo na predstavitev velikonočne Muzejske vitrine.

V vhodni veži Mestne hiše bomo predstavili priložnostno razstavo posvečeno prihajajočim velikonočnim praznikom. Na ogled bomo postavili izbrane razglednice z velikonočno motiviko zbiratelja Zmaga Tančiča in se spomnili časov, ko smo za praznike še pisali voščila oziroma čestitke, na katerih je med drugimi pisalo »Vesela aleluja!«. Dodali pa bomo recept za nekdaj obvezno velikonočno jed iz repnih olupkov – alelujo.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri