Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 aprila 2024

Scroll to top

Top

Muzejski večer Bohinj in Bohinjci v drugi svetovni vojni

Kdaj:
20 november 2014 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2014-11-20T18:00:00+01:00
2014-11-20T19:30:00+01:00
Kje:
Bohinjska Bistrica
Kulturni dom Joža Ažmana
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija

Vabilo na muzejski večer

Bohinj in Bohinjci v drugi svetovni vojni

V prenovljenem Muzeju v Tomaži Godca bo del razstave namenjen tudi Bohinju in Bohinjcih v drugi svetovni vojni. Ker je to tema, za katero je v javnosti veliko interesa, bo muzejski svetnik Jože Dežman na muzejskem večeru predstavil vsebino opravljenih raziskav in predvideno vsebino tega dela nove razstave.

Vljudno vabljeni v četrtek, 20. novembra 2014, ob 18. uri v Kulturnem domu Joža Ažmana.

Se veselimo vašega obiska

 

 

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri